Home
Nieuws
Vrienden
Gastenboek
Nieuwsbrieven
Fotos
Sponsoren
Arrangementen
Stichting Openluchtspel Dijkerhoek
Productie 2009
Laatst bijgewerkt
27-10-2015
 
 

12 augustus 2014
Band Kroepin op 29 augustus
Op vrijdag 29 augustus speelt de band Kroepin (www.kroepin.nl) na afloop in de tent. Toegang gratis en gegarandeerd feest!
12 juni 2014
Kaartverkoop Openluchtspel start tijdens Dijkerhoeks Feest
De kaartverkoop voor het Openluchtspel Dijkerhoek start tijdens het Dijkerhoeks Feest. Een beter moment is er niet. 
Het Openluchtspel vindt plaats op 29 en 30 augustus en 4 t/m 6 september. Tijdens het Dijkerhoeks Feest is het Openluchtspel aanwezig met een verrassende stand. Kaarten kosten € 10,- per persoon. Ook kun je je bij onze stand (of via deze site) inschrijven als 'vriend'. Je ontvangt dan ook onze nieuwsbrieven in de bus. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws èn krijg je een kijkje achter de schermen.
 
Mis ons dus niet tijdens het Dijkerhoeks Feest!
 

27 mei 2014
‘Flowercake’ bij Bakkerij Nijkamp
Neem een voorschot op het openluchtspel Dijkerhoek met ‘Flowercake’
 
Vanaf nu ligt bij Bakkerij Nijkamp in Holten de enige, echte ‘Flowercake’ op de toonbank. Deze cake is speciaal door Martin en Ingrid Nijkamp bedacht voor het Openluchtspel Dijkerhoek. De Flowercake is een kleurrijke, frisse en heerlijke cake. Net als het openluchtspel.
 
Winactie
Bakkerij Nijkamp heeft een winactie aan de Flowercake gekoppeld. Als u in de komende periode een Flowercake koopt, kunt u één van de tien toegangskaarten voor het openluchtspel Dijkerhoek winnen.  Dus als u brood haalt bij Bakkerij Nijkamp, neem dan ook een ‘Flowercake’ mee. Met iedere hap komt u een beetje dichter bij de Flower Power. De tijd waarin het stuk ‘Een zomer vol kleur’ zich afspeelt.
 
Mocht u niet een van de gelukkige winnaars zijn dan kunt u natuurlijk ook een toegangskaart kopen. Binnenkort kunt u toegangskaarten bestellen via onze website of vriend worden van het Openluchtspel. U ontvangt dan een toegangskaart voor de première èn onze nieuwsbrieven. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 
 

15 mei 2014

Een compleet avondje uit
Een avondje openluchtspel wordt een compleet avondje uit met ons 'Openluchtspelarrangement'

 

Wist u al dat u van een avondje openluchtspel een echt avondje uit van kunt maken? Niet eerst om 18.00 uur zelf de aardappelen op tafel zetten. Nee, gewoon aanschuiven bij Aaldrik en zijn mensen in het Bonte Paard voor een heerlijk diner. Na het diner wordt u met gepast jaren '60 vervoer naar het terrein gebracht. Dat is pas genieten.

Als u op 29 augustus of 6 september komt, is het extra feest. We sluiten deze avonden af met een feest in de tent. Uiteraard met live muziek in gepaste stijl.

 

Bij interesse kunt u een mailtje sturen naar pr@openluchtspel-dijkerhoek.nl of bel met

06 - 45 61 06 31.


PS: natuurlijk ook heel leuk om dit samen met collega's te ondernemen!
10 mei 2014
Bedrijfsuitje
Bent u op zoek naar een gezellige avond uit met medewerkers of collega’s? Onze tip: een avondje openluchtspel in Dijkerhoek. Het Openluchtspel Dijkerhoek biedt u de mogelijkheid tot een volledig verzorgde avond met het ‘Openluchtspel arrangement’.

Klik hier voor meer informatie wanneer u een Dijkerhoekse ondernemer bent.

Klik hier voor meer informatie wanneer u een ondernemer buiten Dijkerhoek bent. 
15 april 2014
Ank Bijleveld in Kulturhus
Maandag 14 april 2014 overhandigde mevrouw Ank Bijleveld, Commissaris van de Koning in Overijssel, namens het Prins Bernard Cultuurfonds een cheque aan de Stichting Openluchtspel Dijkerhoek. Ook Burgemeester Hofland was hierbij aanwezig.
 
Het Prins Bernard Cultuurfonds draagt € 2.300,- bij aan het Openluchtspel Dijkerhoek.  Het Fonds stimuleert bijzondere initiatieven en talent. In haar speech gaf mevrouw Bijleveld aan dat het Openluchtspel Dijkerhoek hier op aan sluit. Het intiatief is volgens haar “een voorbeeld van noaberschap”. Bij de organisatie van het Openluchtspel Dijkerhoek werken veel Dijkerhoekers samen aan de totstandkoming.
 
Flowercake
Mevrouw Bijleveld en burgemeester Hofland werden ontvangen door voorzitter Johan Wiersma. Uiteraard ging mevrouw Bijleveld niet met lege handen weg. Uit handen van Johan Wiersma ontving zij de eerste ‘Flowercake’ èn een sticker van het Openluchtspel Dijkerhoek voor op haar dienstauto. Vooral het laatste werd met een hartelijke lach ontvangen.
De Flowercake is binnenkort verkrijgbaar bij Bakkerij Nijkamp in Holten.
 
Rondje Kulturhus
Na het officiële deel van het programma liet mevrouw Bijleveld zich rondleiden door het (drukbezette) Kulturhus. Zij was onder de indruk wat de Dijkerhoekse gemeenschap tot stand heeft weten te brengen. Een compliment aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd. 

8 april 2014
Tap jij een biertje tijdens het openluchtspel?
Een hapje of drankje maakt een avondje openluchtspel helemaal af. Maar…. wie helpt de catering? Het cateringteam van het Openluchtspel Dijkerhoek zoekt vrijwilligers die het cateringteam willen versterken.
Ben jij degene die een biertje tapt tijdens het openluchtspel?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bertha Wijnberg (tel. 0548-36 18 07, mobiel: 06- 51 46 65 86 of via mail bwijnberg@hotmail.com)  of Miep Sluiter (tel. 0570-55 16 16, mobiel: 06- 46 56 53 14 of via mail h.g.sluiter@hetnet.nl).
25 maart 2014
Eerste hoofdsponsoren bekend
De organisatie van het Openluchtspel vergt niet alleen tijd en energie van een grote groep vrijwilligers. Er is ook geld nodig. Wat zijn we blij dat we op dit moment al drie hoofdsponsoren hebben, namelijk:
·         Het Bonte Paard
·         Reclamemakers Holten
·         Fahner (Plus Supermarkt en Partyservice Holten)
 
Door de bijdragen van onze hoofdsponsoren is het mogelijk om het Openluchtspel Dijkerhoek te voorzien van een  stevige, financiële basis.
15 maart 2014
Sponsoren gezocht
Een openluchtspel organiseren is natuurlijk geweldig. Maar dat lukt niet zonder hulp van sponsoren. De Stichting Openluchtspel Dijkerhoek zoekt nog sponsoren voor 2014.
 
Bent u ondernemer en vindt u het Openluchtspel Dijkerhoek een mooi initiatief? Overweeg dan om sponsor te worden. Hiermee steunt u het openluchtspel en werkt u tegelijkertijd aan uw naamsbekendheid.Om u als sponsor waar voor uw geld te bieden hebben we verschillende sponsorpakketten samengesteld. Dat geeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket dat het beste bij u past.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in sponsoring of heeft u een vraag over andere (maatwerk)mogelijkheden?
De sponsorcoördinator van het Openluchtspel Dijkerhoek gaat graag met u in gesprek hierover. U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar pr@openluchtspel-dijkerhoek of te bellen met Gerdien Aaftink op nummer 06 – 13 47 21 82.
1 maart 2014
Een kleurrijke zomer door een ‘Zomer vol kleur’
De voorspelling is er nu al: het wordt een warme kleurrijke zomer in de buurtschap Dijkerhoek. En jong en oud mag meegenieten. 
Het geplande Openluchtspel op 29 en 30 augustus en op 4, 5 en 6 september heeft als titel ‘Zomer vol kleur’. Spelers van het Dijkerhoeks Amateur Toneel met enkele gastspelers van Holtense verenigingen OCH en COV gaan met de bezoekers terug naar de hippietijd van de jaren zestig, ofwel Woodstock 1969. Het is de periode flowerpower, van krakers, conflicten, muzieksoort, lang haar, felgekleurde kleding. Alle ingrediënten uit die tijd komen naar voren.

In dialect en Nederlands
“Aan het spel doen zo’n dertig spelers met een vaste rol mee en dan minstens zoveel figuranten”, vertelt Johan Wiersma, voorzitter van het Openluchtspel Dijkerhoek. “Het stuk is geschreven door Annemieke Schrijen uit Gorssel. De regie is in handen van Henk Hartgerink, bijgestaan door Bert Aaftink.
De uitvoering is deels in het dialect en deels in het Nederlands”, weet de voorzitter. “De rolverdeling is nog niet helemaal ingevuld, maar bezoekers kunnen rekenen op glansrijke spelers.”

De molen als middelpunt
De organisatie heeft opnieuw het plein voor molen ‘De Hegeman’ als toneel gekozen. Aan de overkant van de straat worden tribunes opgebouwd.  

rijssen Holten
VSB fonds
Prins Bernhard cultuurfonds
Rabobank

Twitter:
Website gesponsord door: Reclamemakers-Holten en Heuvelman Media