Arrangement: Deja-Vu

De eerste afnemers van het arrangement van Deja-Vu: Kruuspunt Diekerhook gaat op de woensdag met 12 personen van tevoren lekker culinair genieten. Na overleg in de buurt en de buurtvisite bleek dat iedereen het een erg leuk idee vond. En zodoende! Kruuspunt Diekerhook kijkt er nu al enorm naar uit. Lees meer over het arrangement hieronder:

Restaurant Deja-Vu is trotse sponsor van Openluchtspel Dijkerhoek. Samen hebben we een mooi arrangement opgesteld. Op de woensdag- en donderdagavond kunnen een beperkt aantal geluksvogels genieten van het Deja-Vu arrangement: een compleet verzorgde avond!

Het arrangement
De avond gaat van start bij Deja Vu. Van 17:00 tot 19:30 krijg jij een mooie plek in het restaurant. Hier kun je genieten van een voorgerecht en een hoofdgerecht naar keuze (excl. coquille/lamsrek), gecomplementeerd met patat/salade en twee drankjes.

Na een lekkere maaltijd wordt je van Deja-Vu vervoerd naar molen de Hegeman, waar je kan gaan genieten van het spektakel ‘Het spook van de Hegeman’. Uiteraard zijn de kaarten voor het Openluchtspel bij het arrangement inbegrepen. Dit arrangement maakt een leuk familie, vrienden- of bedrijfsuitje helemaal compleet.

Het arrangement is aan te schaffen via deze link. Zien we jou op woensdag of donderdagavond bij Deja-Vu? Tot dan!